Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
28. ledna - 9. února 2022

44 003 Kč  43 123 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
19. února - 3. března 2022

48 198 Kč  47 234 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
24. ledna - 5. února 2022

44 003 Kč  43 123 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
30. prosince - 8. ledna 2022

50 507 Kč  49 497 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
17. března - 29. března 2022

44 003 Kč  43 123 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
6. února - 18. února 2022

48 198 Kč  47 234 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
24. února - 8. března 2022

48 198 Kč  47 234 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
8. února - 20. února 2022

48 198 Kč  47 234 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
8. ledna - 20. ledna 2022

44 003 Kč  43 123 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko - dovolená - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
31. března - 12. dubna 2022

44 003 Kč  43 123 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 4130

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Thajsko - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Thajsko - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Khao Lak Laguna Resort. Recenze je udělená na základě 39 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 28. ledna 2022 a den příjezdu/příletu je středa 9. února 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 43 123 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 13 dní, 12 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Thajsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 2 % z původní ceníkové ceny 44 003 Kč. Do lokality Khao Lak, kde se ubytování Khao Lak Laguna Resort nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute v Thajsku v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Khao Lak podle referencí od 39 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Thajsko - dovolená - recenze

Nejlevnější Thajsko - dovolená - recenze

Nejlevnější dovolenou Thajsko - dovolená - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Khao Lak Laguna Resort. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 11. srpna 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 20. srpna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 30 627 Kč. Rekreace v resortu Khao Lak je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Thajsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Khao Lak Laguna Resort v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Khao Lak Laguna Resort je situován v letovisku Khao Lak. Doprava do letoviska v lokalitě Khao Lak je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute v Thajsku v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 96 % dle 39 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Thajsko - dovolená - recenze

Thajsko - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Thajsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Centara Grand Mirage Beach Resort v letovisku Pattaya. Termín odjezdu/odletu je v úterý 12. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v neděli 24. října 2021. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 39 630 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Thajsku a o podmínkách dovolené v Centara Grand Mirage Beach Resort v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Pattaya, kde se ubytování Centara Grand Mirage Beach Resort nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Last Minute v Thajsku. Průměrná recenze Centara Grand Mirage Beach Resort je 96 % podle referencí od 5 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Thajsko - dovolená - recenze - recenze

Centara Grand Mirage Beach Resort - Pattaya

Obvykle nejsem pisatelem recenzí, ale v tomto případě ráda udělám výjimku. Užili jsme si týden snové dovolené v oáze klidu v jednom z nejrušnějších letovisek Thajska - Pattaye. Naprosto dokonalé zázemí pro rodiny s dětmi, zároveň klidné místo k relaxaci a odpočinku v luxusním hotelu designovaném do tropické džungle plné palem, říček, vodopádů, skluzavek, jeskyň. S vlastní čistou hotelovou písečnou pláží a pozvolným vstupem do krásného moře. Resort se nachází v luxusní části Pattayi a do centra, kde je spousty možností stravování, masáží a barů to je 10 minut pěšky. Stánky s jídlem a supermarket ale najdete už přímo před hotelem, pokud nejste velcí procházkáři. Všude se budete cítit naprosto bezpečně a nebudete nikým dotěrným obtěžováni. Co více recenzí

Chada Beach Resort & Spa - Koh Lanta

Byla to krásná dovolená s úžasným servisemvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Thajsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Thajska vyberte úvodní stránku v Lastminutethajsko.cz - dovolená Thajsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Thajsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutethajsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Thajsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Thajsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Francie, pobyty Itálie 2021 nebo například zájezdy Kanárské ostrovy 2021 či Last Minute Kuba.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Thajsko - dovolená - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Thajsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutethajsko.cz - porovnání cen zájezdů do Thajska. Web Lastminutethajsko.cz využívá cookies.