Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
29. prosince - 10. ledna 2022

58 314 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
11. prosince - 23. prosince 2021

39 236 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
16. prosince - 28. prosince 2021

39 236 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
3. prosince - 12. prosince 2021

34 237 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
9. prosince - 18. prosince 2021

34 237 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
23. prosince - 4. ledna 2022

39 236 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
10. prosince - 22. prosince 2021

39 236 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
21. prosince - 30. prosince 2021

34 237 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
2. prosince - 14. prosince 2021

39 236 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
12. prosince - 24. prosince 2021

39 236 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 503

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze - nejlepší recenze

Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Khao Lak Laguna Resort. Recenze je udělená na základě 39 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je středa 29. prosince 2021 a den příjezdu/příletu je pondělí 10. ledna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 58 314 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 13 dní, 12 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Thajsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Khao Lak, kde se ubytování Khao Lak Laguna Resort nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First MinuteSilvestr 2021/2022, v Thajsku v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Khao Lak podle referencí od 39 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Nejlevnější Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Nejlevnější dovolenou Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Khao Lak Laguna Resort. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 3. prosince 2021 a příjezdem/příletem v neděli 12. prosince 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 34 237 Kč. Rekreace v resortu Khao Lak je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná zimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Thajsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Khao Lak Laguna Resort v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Khao Lak Laguna Resort je situován v letovisku Khao Lak. Doprava do letoviska v lokalitě Khao Lak je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější v Thajsku v zimě s průměrnou recenzí 96 % dle 39 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze

Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Thajsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Chada Beach Resort & Spa v letovisku Krabi. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 30. prosince 2021 a datum příjezdu/příletu je v úterý 11. ledna 2022. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 64 396 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Thajsku a o podmínkách dovolené v Chada Beach Resort & Spa v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Krabi, kde se ubytování Chada Beach Resort & Spa nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First MinuteSilvestr 2021/2022, v Thajsku. Průměrná recenze Chada Beach Resort & Spa je 94 % podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené v Thajsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Thajska vyberte úvodní stránku v Lastminutethajsko.cz - dovolená Thajsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022. Vaší dovolenou: Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Thajska. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v Thajsku 2021 a 2022, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Thajska? Pro pobyty v Thajsku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v Thajsku letecky 2021/2022 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování v Thajsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v Thajsku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo v Thajsku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2021, případně dovolené 2022. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v Thajsku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v Thajsku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v Thajsku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Thajska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Thajsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Thajsko v měsících červen, červenec a srpen - Thajsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Thajsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Thajska jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2021 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Thajsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutethajsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Thajsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Thajsko. Zajímají vás možnosti rekreace v prosinci v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou v prosinci jako Kypr v prosinci - recenze, Maďarsko v prosinci - recenze nebo například Madeira v prosinci - recenze či Maledivy v prosinci - recenze.

Thajsko letecky z Prahy v prosinci - recenze - recenze

Chada Beach Resort & Spa - Koh Lanta

Byla to krásná dovolená s úžasným servisemvíce recenzí

Centara Grand Beach Resort, Krabi - Pláž Pai Plong, Centara - Bangkok Palace - Bangkok

super,je tam nádherně,lidi hodní,nkdo neotravuje jako to je v Egyptě.více recenzí

Saii Phi Phi Island Village, Phi Phi - Pláž Loh Bagao, Katat - Bangkok Palace - Bangkok

super,je tam nádherně,lidi hodní,nkdo neotravuje jako to je v Egyptě.více recenzí

Saii Phi Phi Island Village, Phi Phi - Pláž Loh Bagao, Katat - Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi - Krabi

Hotel velmi pěkný, personál milý a ochotný, bazény krásné, moře v době přílivu kouzelné, při odlivu trochu kalné. Ceny v hotelu a na pláži zbytečně vysoké, nesrovnatelné s cenami ve městě.více recenzí

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, Ko Phangan - Pláž Thong N - Bangkok Palace - Bangkok

super,je tam nádherně,lidi hodní,nkdo neotravuje jako to je v Egyptě.více recenzí

Sivalai Resort , Ko Mook - Pláž Sivalai, Railay Bay Resort, - Bangkok Palace - Bangkok

super,je tam nádherně,lidi hodní,nkdo neotravuje jako to je v Egyptě.více recenzí

The Old Phuket, Phuket, Bangkok Palace Hotel, Bangkok - Bangkok Palace - Bangkok

super,je tam nádherně,lidi hodní,nkdo neotravuje jako to je v Egyptě.více recenzí

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutethajsko.cz - porovnání cen zájezdů do Thajska. Web Lastminutethajsko.cz využívá cookies.