Thajsko v srpnu - recenze

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko v srpnu - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
22. srpna - 3. září 2022

34 079 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko v srpnu - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
11. srpna - 20. srpna 2022

30 627 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko v srpnu - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
27. srpna - 8. září 2022

34 079 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko v srpnu - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
21. srpna - 30. srpna 2022

30 627 Kč

Zobrazit nabídku ►

Khao Lak Laguna Resort

👍 96 %
39 hodnocení
Khao Lak Laguna Resort - Thajsko v srpnu - recenze

Khao Lak | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
15. srpna - 24. srpna 2022

30 627 Kč

Zobrazit nabídku ►

Chada Beach Resort & Spa

👍 94 %
3 hodnocení
Chada Beach Resort & Spa - Thajsko v srpnu - recenze

Krabi | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. srpna - 23. srpna 2022

35 035 Kč

Zobrazit nabídku ►

Chada Beach Resort & Spa

👍 94 %
3 hodnocení
Chada Beach Resort & Spa - Thajsko v srpnu - recenze

Krabi | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
12. srpna - 21. srpna 2022

35 035 Kč

Zobrazit nabídku ►

Chada Beach Resort & Spa

👍 94 %
3 hodnocení
Chada Beach Resort & Spa - Thajsko v srpnu - recenze

Krabi | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
27. srpna - 8. září 2022

37 502 Kč

Zobrazit nabídku ►

Chada Beach Resort & Spa

👍 94 %
3 hodnocení
Chada Beach Resort & Spa - Thajsko v srpnu - recenze

Krabi | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
20. srpna - 29. srpna 2022

35 035 Kč

Zobrazit nabídku ►

Chada Beach Resort & Spa

👍 94 %
3 hodnocení
Chada Beach Resort & Spa - Thajsko v srpnu - recenze

Krabi | Thajsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
29. srpna - 10. září 2022

37 502 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 57

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 57 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Thajsko v srpnu - recenze - nejlepší recenze

Thajsko v srpnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Khao Lak Laguna Resort. Recenze je udělená na základě 39 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 22. srpna 2022 a den příjezdu/příletu je sobota 3. září 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 34 079 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 13 dní, 12 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Thajsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Khao Lak, kde se ubytování Khao Lak Laguna Resort nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute v Thajsku v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Khao Lak podle referencí od 39 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Thajsko v srpnu - recenze

Nejlevnější Thajsko v srpnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Thajsko v srpnu - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Khao Lak Laguna Resort. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 11. srpna 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 20. srpna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 30 627 Kč. Rekreace v resortu Khao Lak je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Thajsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Khao Lak Laguna Resort v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Khao Lak Laguna Resort je situován v letovisku Khao Lak. Doprava do letoviska v lokalitě Khao Lak je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute v Thajsku v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 96 % dle 39 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Thajsko v srpnu - recenze

Thajsko v srpnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Thajsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Chada Beach Resort & Spa v letovisku Krabi. Termín odjezdu/odletu je v neděli 14. srpna 2022 a datum příjezdu/příletu je v úterý 23. srpna 2022. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 35 035 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Thajsku a o podmínkách dovolené v Chada Beach Resort & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Krabi, kde se ubytování Chada Beach Resort & Spa nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute v Thajsku. Průměrná recenze Chada Beach Resort & Spa je 94 % podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Thajsko v srpnu - recenze - recenze

Chada Beach Resort & Spa - Koh Lanta

Byla to krásná dovolená s úžasným servisemvíce recenzí

Krabi Cha-Da Resort - Krabi

Dovolená splnila vše co jsme potřebovali k odpočinku.Cesta byla dlouhá,proto jsme uvítali přestupy kde se může člověk po letišti projít.Na časový posun 6h. se dá taky zvyknout.Jelikož se manžel za 50 let nenaučil ani slovo Anglicky, dá se domluvit.Vše potřebné vám poradí a zařídí ochotně na recepci. S delegátem jsme se za dobu pobytu nesetkali.Cestu k moři procházíte dlouhou ulicí kde vás Thajci zvou do restaurací,do svých stánků,obchůdků a na masáže.Jsou zde i klasické obchody,taky TESCO. Dá se nakoupit velmi levně.Směnárny jsou na každém kroku,měnit se dají dolary i eura.více recenzí

The Shellsea Krabi - Krabi

požadovala jsem 2 plné dni v Bangkoku, ale dostali jsme pouze necelý půl den po příletu - kde se podepsal časový posun, a další den jsme již přelétali na ostrov, takže jsme nestihli Bangkok projít dle očekávání.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Thajsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Thajska vyberte úvodní stránku v Lastminutethajsko.cz - dovolená Thajsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Thajsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutethajsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Thajsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Thajsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Dominikánská republika, pobyty Francie 2021 nebo například zájezdy Itálie 2021 či Last Minute Kanárské ostrovy.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Thajsko v srpnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Thajsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutethajsko.cz - porovnání cen zájezdů do Thajska. Web Lastminutethajsko.cz využívá cookies.